среда, 5 октября 2011 г.

ItaliaHaluaistko kertoa Italiasta. Minä kirjoitan suomea huono,koska opiskelin vuoden. Anteeksi.
   Se kaunis maa. Olimme vaimoni kanssa Spoletossa, Romassa, Firenzessa, Assisissa, Perugissa jnd. Spoletossa kaunis linna vaaralla ulos ja silta ylä kuilu.Kaupungeissa monta kauniita museoita. Siellä hyvin kauniita kuvaa. Perugiassa (kaupunki-keskus aluessa Umbria)museossa ihanat kuvat Umbriasta 1200-1600 luvulta.Romassa ja Firenzessa myös hyvää kuvaa.
   Italiassa makusta kahvia ja viinia. Kaunis luonto keskusta Italiassa. Vaaraa ja laaksoa.Olimme Adriatikilla merella. Siellä tavasimme suomalaisten.Mies ja vaimo.Hänellä oli lippalakki,missa kirjoitus " Hyvää Suomesta", koska ymmarsin.Minä vähän keskustelin hänen kanssa.                                                               Spoleto


                                          Perugia
Assisi

Foligno
Rome
Firenze

BariSpela
Magore


Jos joku haluaisi levata keskissa Italiassa - hyvää paikka keskeytyksessa- " Villa Doriana" ;Via Canova 8 ;     06034 Foligno (PG); Skype : Irina Poznyak; tel +39 3387737292;+39 3386869038;villadoriana@gmail.com
www.airbnb.com

Kuviä Alexey Birukov ( foto by Alexey Birukov )       

  Täällä suomalaisten vitsiä :

Opettaja sanoo:
- Lapset! Jos te haluatte vessaan, teidän täytyy nostaa käsi.
Pikku-Kalle:
- Anteeksi, luuletteko että se auttaa?


OPETTAJA: Jos minulla on seitsemän appelsiinia toisessa kädessä ja kahdeksan appelsiinia toisessa kädessä, mitä minulla on?
PIKKU-KALLE: Teillä on oikein isot kädet!

Virtanen: Herra johtaja, huomenna meillä kotona on suursiivousta ja vaimoni tarvitsee apuani. Saanko ottaa vapaapäivän?"
Johtaja: Et saa. Meillä on niin paljon työtä.
Virtanen: Kiitos, paljon kiitoksia. Minä aina sanon että minulla on paras johtaja maailmassa."

Hulluinhuoneessa on psykiatri ja kaksi potilasta. Psykiatri sanoo: Pekka, ole hyvä, mene ruokalaan ja katso olenko minä siellä. Pekka sanoo: Kyllä, tohtori. Ja lähtee. Psykiatri kirjoittaa: Pekka on sairas. Sitten hän sanoo Matille: Matti, mitä sinä sanot? Matti: hän on tosi hullu. Psykiatri kirjoittaa: Matti on terve. Ja sitten kysyy: No mistä sinä tiedät? Matti: Hmmm? Tohtorin pöydällä on puhelin. Miksi mennä ruokalaan jos voimme soittaa ja kysyä.

Pian on vielä kuvia ja vitsiä.

Комментариев нет:

Отправить комментарий