понедельник, 16 января 2012 г.

Ruotsi
            Matka Ruotsissa !!!

      Stockholm and Sweden  
                  super !!!       
        

       Viime vuoden marraskuussa, olimme Ruotsissa. Piti erityisesti Kuninkaanlinna Tukholmassa. Nousu saleissa palatsin tehtiin länteen portailla palatsi, joka yhdessä ympäröivän huoneet ovat erittäin rauhoittava ja esteettisesti miellyttävä vihreä kivi. Sallia suoritetaan rokokootyylinen ja silmiinpistävää kauneutta. Vuonna treasury pidimme Ruotsin kuninkaat ja kruunu korolev.Siellä olivat muita tärkeitä symboleja Ruotsin monarkian - valtion miekka kuningas Kustaa Vaasan vuonna 1541, ja kruunu, valtikka, "Omena"-näppäintä ja kuningas Erik 14 tehty Uppsalassa vuonna 1561 olivat ja muut regalia. Olimme myös halunneet Hall of Knights tilauksia - tavattoman kaunis. Vaakunoissa kaupunkien Ruotsin, muistetaan myös samaa valotusta.
      
Jälkeen kuninkaallinen palatsi, kävimme museossa Pohjois, joka on samanlainen lukitus pois. Siellä pidimme Ruotsin kansalliset puvut ja lavasteet taloja, kaunis kattaus ja vanhoista ajoista.
      
Sitten menimme eläintarhaan "Kolmäden" (180 k. Tukholmasta). Tässä eläintarhassa käymisessä turisteja monista Euroopan maissa. Erityisesti lapsemme kuten kiipeilyä kallioilla Tiger on vesiputous ja veden täyttämiä kanavia, joissa jotkut heistä ui, sarvikuonojen juoksentelee valtava kenttä, norsuja ja karhuja. Myös Safari Park ja Safari Ride, jossa voit mennä autolla eläinten ja laita ne solut, vastaavasti.
      
Myöhään illalla menin irlantilaiseen pubissa Tukholmassa. Tutustuu ruotsalaisten. Erittäin iloisiä ja seurallisiä ihmisiä.
       
Viimeisenä päivänä kävellen vanhan kaupungin Tuhkolman - erittäin kaunis.
                                                               Kirkko St. Clara
                                     
 

 Muoto  Tuhkolman

Kuninkaallinen palatsi

  

 Illällä
                                                    (Kuvia - Aleksei Birukov)VitsitHe puhua kaksi vanhia ruotsalaisia:
- Ja sitoudut on tyttäresi naimisissa merikadetti Bestuzhev? he
hyvin myöhään kapteeni Muraviev upposi Itämerellä kolmesataa
Laiva!
- Tässä on valehtelija! Ja minä sanoin vain yksi!


- Lääkäri, piinaa minua unettomuus!
- Juo laksatiivinen.
- Nukun sitä?
- Ei, mutta sinun on jotain tekemistä)))

     

Комментариев нет:

Отправить комментарий